Kinderen die op het tijdstip van de activiteit aanwezig zijn op de locatie waar deze activiteit plaats vindt nemen automatisch deel.
We begrijpen dat u niet in de gelegenheid bent om aan te sluiten.
Mocht dit wel mogelijk zijn dan bent u uiteraard van harte welkom!

(groot)Ouder-kindgym


Anita Winters van FC Meppel gymnastiek komt naar twee van onze locaties om samen met jullie plezier te beleven in de vorm van bewegen!

Er wordt gewerkt met klein materiaal zoals ballen, pittenzakjes en hoepels. Verder zal zij zorgen voor verschillende toestelsituaties, die de peuters uitnodigen tot bewegen in de vorm van balanceren, rollen en springen. Ook komt er muziek aan bod, waarbij leuke dansjes gedaan worden.

De kinderen ervaren het als een speeltuin en komen zo spelenderwijs in aanraking met verschillende toestellen als vormen van bewegen. Naast deskundige begeleiding is het met name de ouder die het kind in een één op één situatie begeleidt. Het is dan ook een uitgelezen kans om samen met jouw kind een plezierige vorm van bewegen mee te maken. Zodra je kind kan lopen (ong. vanaf 1.5 jaar) kunnen jullie meedoen aan ouder- en peutergymnastiek.

Gymmen bij FC Meppel: Bij ouder en peutergym werkt FC Meppel Gymnastiek met zogenaamde instuifuren. Hieraan zit geen FC Meppel lidmaatschap vast, maar wordt per gevolgde les betaald daarom geldt de 3 x gratis helaas niet voor deze lessen. De kosten voor een les bedragen €3,00 per les of €27,50 voor 10 lessenkaart, deze kunnen contant voldaan worden tijdens de les. De lessen worden al jaren gegeven door Anita Winters die nu de peuters van toen terug zien met hun eigen kinderen!