Aanmelding nieuwe leerling

Komt u in De Wolden wonen? Wordt uw zoon of dochter 4 jaar? We heten uw kind(eren) graag van harte welkom op één van onze scholen!

Wanneer u heeft gekozen om uw kind bij één van onze scholen in te schrijven, neemt deze school voor de startdatum contact met u op voor kennismaking. Dit contactmoment wordt op een ieder van onze scholen op een eigen manier vorm gegeven. Hierbij heeft u de gelegenheid om de school te informeren over uw kind en krijgt u van de school informatie over allerlei praktische zaken zoals de gymles, eten en drinken, etc. Wanneer uw kind voor het eerst naar school gaat worden vervolgens afspraken gemaakt over de wijze waarop uw kind kan wennen aan het onderwijs.

Voor vragen over de aanmelding kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen!

Voor het maken van een (vrijblijvende) afspraak kunt u mailen naar onderwijs@wolderwijs.nl (met vermelding van de school naar keuze) of bellen met 0528 - 741 700. Langskomen op de school om een afspraak te maken mag natuurlijk ook.Wanneer uw kind is aangemeld

Wanneer u heeft gekozen om uw kind bij ons in te schrijven, wordt u een aantal weken voor de startdatum uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek met de nieuwe leerkracht. Hierbij wordt nog een keer gesproken over wat u denkt dat uw kind nodig heeft en krijgt u informatie over allerlei praktische zaken zoals de gymles, eten en drinken, etc. Wanneer uw kind voor het eerst naar school gaat worden vervolgens afspraken gemaakt om 2 dagen te komen proefdraaien en alvast een beetje te wennen aan het onderwijs.

Voor vragen over de aanmelding kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen!